Tips voor copywriting

di, jan 1st, 2019 @ 2:05:08 AM

Copywriting tips

Copywriting

In dit artikel over copywriting-tips vandaag bespreken we hoe u meer klanten kunt verwerven en uw schrijfvaardigheid kunt verbeteren.

Door deze twee vaardigheden te verbeteren, kunt u een snelle stijging van het inkomen realiseren. Veel copywriters zijn erg sterk in hun vak maar zijn niet erg goed in het inkopen van klanten. Als je jezelf kunt verkopen aan potentiële klanten, kom je nooit tekort aan werk. Het vermogen om jezelf te verkopen is wat je onderscheidt van alle andere freelance-copywriters die er zijn. Je moet ervoor zorgen dat je een portfolio van je beste werk hebt. Binnen dit portfolio, wil je een brief met daarin je kwalificaties, voorbeelden van je schrijven en getuigenissen van je vorige banen. Als u dit naar uw potentiële klanten kunt e-mailen, zal dit u helpen om u te onderscheiden. Ze kunnen het professionele werk zien dat u in het verleden hebt gedaan, evenals het klantenbestand waarmee u momenteel werkt. Als je in staat bent om te verwijzen naar Fortune 500-bedrijven waarmee je hebt gewerkt, zal dit je geloofwaardigheid blijven verbeteren. Als u net begint in het veld voor copywriting, verwijdert u de mogelijke referenties en vervangt u deze door meer werk dat u in het verleden hebt gedaan. Als je voor een reclamebureau hebt gewerkt en begint met freelancen, voeg dan wat werk toe dat je hebt gedaan bij het reclamebureau.

 Twee mogelijke manieren om klanten te werven, zijn posten op verschillende aanbestedende websites zoals elance.com of directfreelance.com. U kunt ook bedrijven onderzoeken die u mogelijk kunt zien als ze werk nodig hebben. Als u elke dag wat tijd besteedt aan het lezen van het zakelijke gedeelte, knip dan artikelen uit die zich binnen uw eigen vakgebied bevinden en bewaar deze op een centrale locatie. Dit kan een potentiële bron van leads voor u zijn, afhankelijk van hoe de bedrijven het doen en of het zich in een hachelijke situatie bevindt waarin uw vaardigheden wellicht nodig zijn

Als je meer wilt weten over het schrijven van geweldige kopieën, probeer dan meer te leren over Dan Kennedy. Hij is een van ’s werelds meest vooraanstaande experts op het gebied van directe verkoop en het lezen van zijn boek geeft u een aantal inzichten in het schrijven van geweldige kopieën. Het boek dat u specifiek wilt ophalen, wordt ‘The Ultimate Sales Letter’ genoemd. Dit boek breekt het Kennedy-systeem af om een ​​goed exemplaar te schrijven. Door de tijd te nemen om dit door te lezen, kun je zien wat hij heeft gedaan om zo succesvol te zijn en neemt hij de tijd om verschillende voorbeelden te bekijken die je kunt zien waarmee in veel van deze advertenties wordt gewerkt.

Hopelijk heeft dit artikel van vandaag over copywriting tips bewezen voordelig voor u te zijn. Stephen King werd ooit geciteerd in Time Magazine dat schrijven vergelijkbaar is met sporten. Als je binnen een bepaalde tijd traint en gewicht heft, word je steeds sterker en gespierder. Hetzelfde kan worden toegepast op copywriting. Als je je vaardigheden blijft ontwikkelen en elke dag gewoon bent, zul je merken dat je in de loop van de tijd een betere schrijver wordt. De sleutel achter copywritingtips is dat je ze moet toepassen.

Posted in 'Copywriting'

Copywriting leren ...
 mei 6th, 2018      96      
Radio Ad Copywriting ...
 mei 6th, 2018      2365      49 
Tips voor copywriting ...
 jan 1st, 2019      44      

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef feedback