Maak geanimeerde video’s

vr, dec 28th, 2018 @ 12:32:41 PM

Marketing

Animatiefilms zijn altijd leuk als marketing materiaal voor alles wat internet aangaat. Met wat moeite kun je ze zelf maken in tegenstelling tot live video’s waar je altijd anderen voor nodig hebt wil je conversatie tot stand brengen.

Kies voor een goed programma

Volgende programma’s kun je gratis downloaden of gebruiken:

Werken met Animaker

Animaker bevindt zich op https://www.animaker.com. Hier valt niets te downloaden. Je opent een account en gebruikt het programma online. Er zijn 4 opties: er is een GRATIS versie met een beperkt aantal mogelijke downloads waarmee je kunt starten. Is je export-limiet verbruikt dan dien je te upgraden. Hiervoor zijn drie verschillende mogelijkheden naargelang het aantal downloads dat je voorlopig denkt nodig te hebben.

Bekijk de introducerende video

Posted in 'Marketing'

Werken met OBS Studio ...
 dec 28th, 2018      45      
Maak geanimeerde video’s ...
 dec 28th, 2018      51      

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef feedback