Bedrijfshosting met GRATIS domein € 50.67 18.14 / jaar BTW inbegr.

Posted by

 
Promo Bedrijfshosting

wo, sep 19th, 2018 @ 7:12:39 PM - 

Heb je meer dan twee domeinen? Draai je websites op meerdere domeinen? Dan is BEDRIJFSHOSTING de enige hosting die je ooit nodig zult hebben. Je kunt zoveel domeinen, subdomeinens en databases toevoegen als je echt nodig hebt. Je hoeft nooit meer te upgraden voor meer webruimte of één van de andere elementen. Ook zal een boze host je niet meer bedreigen om te veel bandbreedte te gebruiken. Bovendien krijg je een levenslang GRATIS domein!

Vind PROMO BEDRIJFSHOSTING OP:

getphphost.comTeken nù op

nl.getphphost.comTeken nù op

goalsurfer.runhosting.comTeken nù op

yourspace.runhosting.comTeken nù op

Deze PROMOTIES zijn geldig van 1 april 2019 tot 1 juni 2019. Bookmark deze pagina en houd ze in het oog als je geïnformeerd wil blijven over volgende promoties.

Wat betekent GRATIS domein voor het LEVEN?

Niet alleen tijdens promo-acties, maar ook met zakelijke hosting die buiten deze is gekocht, krijgt u 1 GRATIS .com, .net, .org, .biz, .info, .us (overdracht / registratie) domein voor het LEVEN! U kunt zoveel domeinen toevoegen als u wilt (onbeperkte domeinhosting) voor hetzelfde account, maar behalve voor het eerste domein dat u GRATIS voor het LEVEN krijgt, koopt u alle volgende domeinen voor een normale prijs.

PROMO Bedrijfshosting

Maandelijkse PROMOTIEprijs: €1.51
Jaarlijkse PROMOTIEprijs: €18.14
Maandelijkse gewone prijs: €4.22
Jaarlijkse gewone prijs: €50.67

U betaalt deze PROMOTIE-prijs het eerste jaar nadat u uw account heeft geopend. Volgend jaar betaalt u alleen de reguliere prijs voor de hosting. Het domein is GRATIS voor het LEVEN!

Beperkingen op kortingen en promoties

Promoties, kortingen en couponcodes zijn beperkt tot 1 (één) keer per klant.

Verdere kenmerken van BEDRIJFSHOSTING

Opmerking over “onbeperkt”

Met Business hosting krijg je onbeperkte schijfruimte, verkeer en databases. Vaak ontmoet je op Internet kritiek tegen ‘onbeperkte’. Dat komt omdat ze geen rekening houden met de meest basale vereisten en beperkingen van het gebruik van webhosting. “Onbeperkte webruimte” betekent simpelweg dat je nooit hoeft te upgraden om meer webruimte te krijgen. Noch voor meer databases of maandelijks verkeer. Maar je moet de overeenkomst respecteren. Allereerst heb je je aangemeld voor een webhostingaccount en niet voor een account om bestanden op te slaan. Er wordt van jou verwacht dat je een website draait die toegankelijk is voor het publiek.

Houd rekening met vereisten voor inhoud en beperkingen

De inhoud van je website moet voldoen aan de vereisten in de overeenkomst. Je mag geen illegale, ongepaste inhoud of SPAM publiceren. Het creëren van een onbeperkt aantal subdomeinen om inhoud op pagina’s te plaatsen die misschien niemand ooit zal lezen lijkt inderdaad spam. Maar dingen zijn anders wanneer b.v. een bloggers-netwerk wil starten.

Beperkingen van de uptime van het netwerk van 99,9%

Ook moet de gegarandeerde uptime van 99,9% van het netwerk correct worden begrepen. Het is niet van toepassing op problemen die voortkomen uit het uitvallen van serverhardware, gebruikersfouten of doelbewuste verstoring(en) van de hostingservice. Geen fouten veroorzaakt door software die we niet ondersteunen. Gebruik geen externe bewakingsservice als bewijs van downtime vanwege een verscheidenheid aan factoren, waaronder de netwerkcapaciteit van de monitor of beschikbaarheid van transit. Door de uptime van de server moet je de uptime begrijpen die wordt gerapporteerd door ons eigen besturingssysteem en de Apache-webserver, die kan verschillen van de uptime die wordt gerapporteerd door andere individuele services.

Bij aanmelding voor onze dienst, vind je dit alles gedetaillerd terug in de overeenkomst. Als er iets belangrijks is dat je beter wilt weten, chat er dan over op getphphost.com

Verdere opmerkingen

Deze hostingdiensten zijn (nog) niet beschikbaar voor de inwoners en onderdanen van de volgende landen: Afghanistan, Algerije, Cambodja, Ghana, Lao, Democratische Volksrepubliek, Iran, Irak, Kenia, Malawi, Maleisië, de Maldiven, Mongolië, Marokko, Oman, Pakistan, Palestijnse Gebieden, Syrië, Taiwan, Togo, Oeganda, Vietnam.

Promoties, kortingen en couponcodes zijn (nog) niet beschikbaar voor inwoners en onderdanen van de volgende landen: Bangladesh, Brazilië, Kameroen, China, Egypte, Frankrijk, Hong Kong, India, Indonesië, Nepal, Nigeria, de Filippijnen, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Zimbabwe.

 
 

Related Posts

Posted in promo-bedrijfshosting

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Have an account?

Log in or sign up! It’s fast & free!

Register for this site!

Sign up now for the good stuff.

Lose something?

Enter your username or email to reset your password.

Doorzoek website

Tab

Blogmarketing voor beginn ...
Blogs die ook bekend staan ​​als weblogs zijn nieuw...
  17        0 
Tips voor copywriting ...
In dit artikel over copywriting-tips vandaag bespreken we hoe...
  14        0 
Werken met OBS Studio ...
Zelfgemaakte video’s zijn de beste manier om je website...
  14        0 
Maak geanimeerde video ...
Animatiefilms zijn altijd leuk als marketing materiaal voor alles...
  21        0 
De verschillende ondernem ...
Wie een zaak start moet kiezen voor een bepaalde...
  26        0