Betaald bloggen

wo, jun 20th, 2018 @ 12:23:28 PM

Betaald bloggen

Bloggen

Betaald bloggen doet men in de regel op een zelfgehost blog. Als U een bedrijf kent dat U betaalt om zijn blog te onderhouden des te beter. Normaal gezien is dit slechts voor een elite weggelegd waarvan we de vaardigheden nu niet zullen bespreken.

Schrijf voor het juiste partnerprogrammabetaald bloggen

Geld verdienen met Uw blog gaat via partnerprogramma’s. Velen hiervan kunt U vinden in een partnernetwerk. Dat is nog het gemakkelijkst. Als een programma waar U pas begonnen bent geld te verdienen ermee stopt vooraleer U het minimum verdiend hebt dat het netwerk uitbetaalt dan begint U gewoon voor een ander partnerprogramma te bloggen zonder van Uw verdiensten te verliezen.

Pas de metatags aan

U zult ook Uw zoekwoorden moeten optimaal kiezen wilt u op een behoorlijke plaats in de zoekresultaten komen. Voeg in Uw blog het juiste plugin daarvoor toe. Welk is het juiste plugin? Dat maakt U zelf uit en indien U te hard twijfelt waarom niet de blogsoftware “Textpattern” installeren om Uw blog op te baseren. Textpattern laat zich heel gemakkelijk installeren, ook automatisch en U hoeft geen SEO plugin meer toe te voegen.betaald bloggen

Betaald bloggen / kies Uw host

Kies voor een zelfgehost blog. Liefst met domein. Versio heeft spotgoedkope domeinen en verkoopt hosting vanaf € 0,50 / maand. Bovendien kunt U Textpattern automatisch installeren. Het gaat niet op een goedkoop domein te kopen en dan te verhuizen naar een gratis host. U betaalt dan nogmaal voor Uw domein en waarschijnlijk ook veel meer dan het oorspronkelijk bedrag dat U bij Versio betaalde.betaald bloggen

Hoe hard denkt U te moeten bloggen?

Schrijf massa’s posten over een eenzelfde onderwerp of minstens onderwerpen binnen dezelfde categorie. Lukt het niet en heeft U nog geen zin om een alternatief te zoeken of is dat om één of andere reden zinloos geworden blog dan nog maar wat verder. Eens komt de dag dat iemand iets koopt via Uw link. Blijf ook niet voor dezelfde e-commerce bloggen als de verdiensten echt wegblijven. Misschien is het een handige leidraad enkel en alleen te bloggen voor websites waar U zelf zou en kunt kopen.betaald bloggen

Blijf ook niet bloggen. Laat 10 jaar een absoluut maximum zijn. De tijd vliegt namelijk voorbij achter Uw computer en de verloren jaren kunt U nooit meer inhalen. Een ideale werkwijze is mensen op straat interviewen over de producten waarover U schrijft. Fleur Uw blogposten op met tabelletjes en grafieken.

Start Uw blog nù

Posted in 'Bloggen'

Blogmarketing voor beginners ...
 jan 2nd, 2019      34      
Betaald bloggen ...
 jun 20th, 2018      46      

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef feedback