Een blog persoonlijk starten

Posted by

 
Uncategorized

di, mei 29th, 2018 @ 2:53:34 PM - 

Als u overweegt om een ​​persoonlijke blog te starten met een gratis bloghost, is het een goed idee om een ​​beetje onderzoek te doen naar waar u uw “thuis” zult plaatsen. Er zijn tegenwoordig tal van gratis blog-hosts te zien omdat bloggen ongelooflijk populair is geworden! Dit zijn de dingen die u moet overwegen bij het zoeken naar een gratis bloghost:

TEMPLATES

Bevat de bloghost een breed scala aan sjablonen? Is het gemakkelijk om aan te passen? Bestaat er een handleiding voor gebruikers over de sjablonen?

Het is verfrissend om blogs te zien met een uiterlijk dat overeenkomt met de persoonlijkheid van de blogger. Zoek een bloghost waar je de look gemakkelijk persoonlijk kunt maken om een ​​blijvende indruk op kijkers te maken.

MAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Hoe gemakkelijk maakt de bloghost het voor gebruikers om te beginnen met bloggen? Moet u een reeks lange instructies lezen voordat u kunt beginnen?

Persoonlijk bloggen moet leuk en gemakkelijk zijn, dus als de bloggastheer het ingewikkeld maakt door te onoverzichtelijk te zijn of niet genoeg informatie te geven om je op weg te helpen, kan het een beetje uitdraaien. U zou moeten kunnen inloggen en onmiddellijk kunnen beginnen met posten!

ONDERSTEUNING

Hoe lang voordat ze antwoorden op uw e-mail of supportticket? Hebben ze zelfs een contact beschikbaar? Hebben ze een FAQ-sectie?

Verschillende bloghosts hebben een verschillende aanpak om de zorgen van hun gebruikers aan te pakken. Als de gastheer redelijk nieuw is, zouden ze vaak meer moeite moeten doen om hun klanten te helpen om hen te laten blijven en hun service te blijven gebruiken.

GEMEENSCHAP

Ben je op zoek naar andere bloggers om je blog te lezen, beoordelen, beoordelen? Wil je vrienden worden tijdens je reis door bloggen? Ben je geïnteresseerd om te lezen wat andere mensen te zeggen hebben in hun blogs?

Als u uw blog aan de slag wilt krijgen en andere bloggers uw site snel willen bekijken, zoekt u een bloghost die ook een community is waarmee u nog meer kunt genieten van bloggen!

BETALEN AAN BLOG

Een bonus voor een blogger wordt betaald om te bloggen! Veel bloghosts voegen meer functies aan hun service toe om meer gebruikers aan te trekken.

Een dergelijke host is Blog Charm, die zijn gebruikers een percentage van de advertentie-inkomsten die ze genereren, betaalt. Telkens wanneer een bloggebruiker een bezoeker krijgt, wordt die gebruiker betaald.

Er zijn veel andere gratis blog-hosts die er zijn dus voordat je besluit waar je wilt settelen, moet je bedenken welke functies voor jou belangrijk zijn.

 
 

Related Posts

Posted in uncategorized