CPanel gebruiken om uw hostbestanden te beheren

Posted by

 
Webhosting

do, mei 10th, 2018 @ 7:53:28 AM - 

CPanel is een eenvoudige gebruikersinterfacesite waarmee u de omgeving van uw hostaccount kunt beheren. De belangrijkste eigenaardigheid van dit besturingssysteem is dat het zo eenvoudig te gebruiken is dat uw ondermaatse computergebruiker het niet kan verpesten. Het heeft geweldige functies ingebed in zijn paneel en een aantal van de functies staan ​​hieronder vermeld.

Sitetools

Er zijn dergelijke hulpprogramma’s beschikbaar voor uw gebruik, waaronder Web Protect (.htaccess-editor), Aangepaste foutpagina’s, Omleidingen, Mogelijkheid om MIME-typen te bewerken, Mogelijkheid om Apache-handlers te bewerken, FrontPage-extensies installeren / verwijderen, Inlogprogramma voor zoekmachines en Bestandsbeheer .

E-mail

Het e-mailprogramma biedt u de mogelijkheid om wachtwoorden toe te voegen, te verwijderen en te wijzigen tijdens het beheren van e-mailaccounts. CPanel wordt ook geleverd door Webmail voor de accounts, automatische responders, doorstuurservers, mailinglijsten, spamfiltering en nog een paar andere.

backup

Met Backup kunt u kopieën maken van accountbestanden en databases. Met het back-upmenu kunt u ook automatische back-ups downloaden die zijn gedownload door uw CPanel-beheerder.

Stats

Hier volgen verschillende hulpmiddelen om de populariteit en efficiëntie van uw site te meten. Dat zijn Webalizer webstatistieken, Webalizer FTP-statistieken, Analoge statistieken, AWStats, Laatste bezoekers bekijken, Gebruik bandbreedte en Bekijk foutlogmodules.

FTP

Er is een module die FTP-accounts beheert (toevoegen, verwijderen, wachtwoord wijzigen voor toegang), anonieme FTP-besturingselementen; Mogelijkheid om het FTP-inlogbericht te wijzigen en de mogelijkheid om FTP-sessies te doden.

Geavanceerd spul

U hebt de mogelijkheid om subdomeinen, subdomeinomleidingen en de bijbehorende statistieken toe te voegen of te verwijderen.

Geavanceerd gereedschap

U krijgt hulpmiddelen van SSH-toegangstools, GPG-sleutels beheren en Cron-taken.

Er zijn ook vooraf geïnstalleerde CGI-scripts. Dat zijn Interchange Cart, Agora Cart, Bulletin Board, Java Chat, HTML Chat, phpMyChat, CGI Wrapper (voor niet-suexec installaties), Random HTML generator, Geavanceerd Gastenboek, Counter Generator, Java Clock Generator, Java Countdown Generator, Secure FormMail clone , CGIEmail, Entropy Search, Entropy Banner. Netwerkhulpprogramma’s zijn DNS-lookup en Traceroute. Hulpmiddelen voor databasemanagement omvatten het beheren van MySQL-databases en phpMyAdmin-toegang.

Voor beginners heeft CPanel veel opties die gemakkelijk te gebruiken zijn. CPanel werkt met de meeste browsers, zoals IE, Opera, Firefox en anderen.

 
 

Related Posts

Posted in webhosting

Bloghosting
Gratis PHP webhosting
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Have an account?

Log in or sign up! It’s fast & free!

Register for this site!

Sign up now for the good stuff.

Lose something?

Enter your username or email to reset your password.

Doorzoek website

Tab

Blogmarketing voor beginn ...
Blogs die ook bekend staan ​​als weblogs zijn nieuw...
  17        0 
Tips voor copywriting ...
In dit artikel over copywriting-tips vandaag bespreken we hoe...
  14        0 
Werken met OBS Studio ...
Zelfgemaakte video’s zijn de beste manier om je website...
  14        0 
Maak geanimeerde video ...
Animatiefilms zijn altijd leuk als marketing materiaal voor alles...
  21        0 
De verschillende ondernem ...
Wie een zaak start moet kiezen voor een bepaalde...
  26        0