Wat is Webhosting?

Posted by

 
Webhosting

Zon, Mei 6th, 2018 @ 4:42:26 PM - 

Een webhostingservice biedt een service waarmee individuen en bedrijven webpagina’s op internet kunnen plaatsen. Een webhostingserviceprovider die gratis verkoopt (met advertenties op de webpagina) is een bedrijf dat de servers en technologieën levert om websites op internet te bekijken.

Webhostingservices zijn services die klanten kunnen gebruiken nadat ze maandelijkse inbel- of breedbandservices hebben aangeschaft waarmee ze toegang hebben tot internet. Webhostingservices gebruiken hosting- en clientarchitectuur om inhoud naar de server te laden, zodat webpagina’s en informatie in het oorspronkelijke HTML-formaat op internet kunnen worden bekeken.

Een webhostingbedrijf zal klanten toegang bieden tot een server die de inhoud van de clients aan individuen op het World Wide Web verstrekt nadat ze een aanvraag voor een URL of een domeinnaam hebben gedaan. Als u pagina’s op internet wilt bekijken, moet u een webbrowser hebben, zoals Microsoft Internet Explorer of Netscape Navigator, om de webpagina vanaf de server aan te vragen nadat u internettoegang hebt gekocht.

Websites zijn pagina’s die worden opgeslagen op een computer die een server wordt genoemd. De server maakt deel uit van een netwerk van computers op internet of op internet waarmee gebruikers van internet overal ter wereld op elk gewenst moment uw site kunnen bereiken. Het internet is 24 uur per dag, zeven dagen per week 24 uur per dag geopend.

Hostcomputers zijn zo geconfigureerd dat wanneer uw URL of domeinnaam wordt ingetypt, het adres een pointerroutine gebruikt (zoek het adres van terminal naar terminal) totdat het de computer bereikt die uw website host. Als alles goed is, zou uw website zichzelf moeten weergeven op het gebruikersscherm.

Hostingbedrijven vereisen dat u eerst uw URL of domeinnaam koopt voordat u hostingdiensten aanschaft. De meeste hostingbedrijven hebben een pakket waarmee u de domeinnaam en hosting tegelijkertijd kunt kopen.

 

Related Posts

Posted in webhosting

Bloghosting
Gratis PHP webhosting
 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Login

Have an account?

Log in of teken op! Het gaat vlug en is gratis!

Register for this site!

Sign up now for the good stuff.

Lose something?

Enter your username or email to reset your password.

Doorzoek website

Tab

Promo semi-dedicated star ...
  8        0 
Promo semi-dedicated host ...
  9        0 
Persoonlijke hosting ...
  7        0 
Bedrijfshosting met GRATI ...
Geldig van 1 september 2018 tot en met 31...
  40        0 
Prijslijst van GETPHPHOST ...
GETPHPHOST heeft 23 domeinen. De registratie ervan varieert van...
  55        0