Subdomeinen gebruiken – voordelen en nadelen

Posted by

 
Domeinen

zo, mei 6th, 2018 @ 3:59:20 PM - 

De meeste bedrijven houden er niet van om subdomeinen te gebruiken omdat ze het gevoel hebben dat ze op veel gebieden een nadeel hebben, zoals het hebben van een prefixnaam voor je website, genegeerd worden door bots en indexspiders in zoekmachines en alles in alles ziet er gewoon niet goed uit. Dus laten we onze feiten over subdomeinen bekijken.

Een subdomein is een substituut of een tweede niveau van een domein. Een normaal domein ziet er als volgt uit: www.jamesbrown.com. Een subdomein ziet er zo uit

http://bravenet.jamesbrown.com. Subdomeinen hebben geen www op de voorgrond. Alle subs beginnen met “http: //subdomain/maindomain.com identificatiepatroon.

Subdomeinen scoren efficiënt goed. Zoekmachine spiders en bots zijn niet bevooroordeeld als het gaat om het rangschikken van subdomeinen en reguliere domeinen. Zolang uw site de juiste SEO-zoekwoorden heeft en is geoptimaliseerd, maakt het niet uit of u een subdomein of een reguliere domeinnaam gebruikt.

Laten we doen alsof je site veel categorieën bevat. Als u zich bij een zoekmachine zou aanmelden, zou u elk subdomein als zijn eigen individuele categorie kunnen indienen en toch een goede ranking krijgen. Elk subdomein wordt door zoekmachines bekeken als een nieuwe site met een eigen index of startpagina. Misschien wilt u proberen submappen op het subdomein te maken om dit te omzeilen, zodat zoekmachines de map als één set site-informatie kunnen lezen.

Mensen maken zich zorgen over het feit dat hun subdomein wordt verbannen als de hoofddomeinnaam wordt verbannen. Als het hoofddomein wordt geblokkeerd, heeft dit invloed op het subdomein. U ziet dit vaak voorkomen op sites met inhoud voor volwassenen die bepaalde overeenkomsten hebben geschonden die zij hebben ondertekend met een provider die geen domein voor materiaal voor volwassenen wil.

Nogmaals, er is niets mis met het gebruik van een subdomein. Als je elk subdomein als zijn eigen entiteit wilt ontwikkelen, doe dat dan in elk geval. Zo niet, zorg dan voor een hoofddomeinnaam en gebruik die als een gecertificeerde bestemmingspagina.

 
 

Related Posts

Posted in domeinen

Prijslijst domeinen
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Have an account?

Log in or sign up! It’s fast & free!

Register for this site!

Sign up now for the good stuff.

Lose something?

Enter your username or email to reset your password.

Doorzoek website

Tab

Blogmarketing voor beginn ...
Blogs die ook bekend staan ​​als weblogs zijn nieuw...
  17        0 
Tips voor copywriting ...
In dit artikel over copywriting-tips vandaag bespreken we hoe...
  14        0 
Werken met OBS Studio ...
Zelfgemaakte video’s zijn de beste manier om je website...
  14        0 
Maak geanimeerde video ...
Animatiefilms zijn altijd leuk als marketing materiaal voor alles...
  21        0 
De verschillende ondernem ...
Wie een zaak start moet kiezen voor een bepaalde...
  26        0