Semi-dedicated en dedicated webhosting

Posted by

 
Webhosting

Zon, Mei 6th, 2018 @ 4:39:19 PM - 

Wanneer u een grote site heeft zoals bijvoorbeeld een e-commerce of webapplicaties en hebben gedurende de dag veel databaseaanvragen, dedicated hosting kan de beste oplossing zijn voor uw online aanwezigheid. Semi-dedicated hosting is slechts de volgende stap die volgt op zakelijke hosting en u betaalt de dubbele kosten per maand om te beginnen.

Wat zijn de kenmerken van dedicated en semi-dedicated hosting?

Terwijl je met shared hosting dezelfde server deelt met veel andere gebruikers die ook shared hosting hebben, met dedicated hosting heb je een server voor je alleen en met semi-dedicated hosting deel je dezelfde server met een paar andere gebruikers. Met een semi-dedicated of dedicated kunt u het besturingssysteem, de programma’s en toepassingen beheren die op deze server zijn geïnstalleerd. Maar het betekent ook dat u iemand in uw team nodig hebt die over de technische vaardigheden beschikt om deze functies te installeren en te onderhouden. Tenzij uw server elders wordt gehost en uw hostingprovider zorgt voor het beheer van deze services.

Wat zijn de verschillen tussen dedicated en semi-dedicated webhosting?

De verschillen tussen beide zijn voornamelijk in de ruimte, veiligheid en kosten. Vergelijk starter, pro en geavanceerde semi-dedicated hosting hier.

Space

Op een dedicated server waar je alleen bent, is natuurlijk alle ruimte en bandbreedte voor jou. Op een semi-dedicated die je deelt met weinig andere gebruikers is er minder ruimte en bandbreedte voor je beschikbaar, maar natuurlijk nog steeds meer dan op gedeelde servers.

Beveiliging

Op een speciale server beheert en onderhoudt u de programma’s voor beveiliging. Hoe meer gebruikers op een server, hoe meer kans op malware.

Kosten

Behalve dat u meer krijgt met een dedicated server, betaalt u ook meer omdat u de enige bent die de bedrijfskosten betaalt.

Het is aan jou om te beslissen of je starter semi-dedicated gaat kopen dan voor semi-dedicated semi-dedicated of advanced semi-dedicated. Als u niet zeker weet, start dan een chatsessie en leg uw twijfels, omvang van uw bedrijf en ervaringen in het verleden uit.

 

Related Posts

Posted in webhosting

Bloghosting
Gratis PHP webhosting
 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Login

Have an account?

Log in of teken op! Het gaat vlug en is gratis!

Register for this site!

Sign up now for the good stuff.

Lose something?

Enter your username or email to reset your password.

Doorzoek website

Tab

Promo semi-dedicated star ...
  7        0 
Promo semi-dedicated host ...
  9        0 
Persoonlijke hosting ...
  7        0 
Bedrijfshosting met GRATI ...
Geldig van 1 september 2018 tot en met 31...
  40        0 
Prijslijst van GETPHPHOST ...
GETPHPHOST heeft 23 domeinen. De registratie ervan varieert van...
  55        0