Het mysterie achter een domeinnaam

Posted by

 
Domeinen

Zon, Mei 6th, 2018 @ 4:02:28 PM - 

Er zijn ongeveer 68 miljoen .COM-domeinen geregistreerd. Dat zijn heel wat domeinnamen op het internet die al in gebruik zijn of gewoon geparkeerd staan ​​op een verouderde plek met stof en allerlei soorten leeftijd. De meest voorkomende namen, zoals loser.com. Jamesbrown.com wordt al gebruikt door netto-investeerders die de rechten op de namen doorverkopen. Kun je je voorstellen dat iemand www.elvis.com heeft? Hij wacht gewoon op de hoogste bieder!

Er zijn 900 mogelijke combinaties voor twee letterreeksen. Als u op zoek bent naar “ET” dan vindt u het gewoon niet! Zelfs cijfers toegestaan, opnieuw wordt elk webadres overgenomen. Dat negeert natuurlijk het feit dat .COM-registrars nu een minimumlengte van 3 tekens bepalen, dus het zou geen optie zijn.

Veel van de drielettersequenties worden gebruikt. Door cijfers toe te voegen aan een domeinnaam, worden een aantal inspringbare domeinvermeldingen gemaakt. Als u grote domeinen en unieke domeinnamen wilt aanschaffen, worden ze soms alleen vrijgegeven om te worden geveild via unieke verkoop van domeinnamen.

Hoe langer de domeinnaam die u kiest, hoe meer de mogelijkheden zijn die beschikbaar zouden kunnen zijn in de veronderstelling dat u bereid bent een willekeurige reeks letters en / of cijfers te accepteren. De meeste organisaties hebben bijvoorbeeld vierletterafkortingen (WQAM.com en AFTA.org, dus maak kans om meer dan 4 letters te gebruiken om de gewenste domeinnaam in acroniemstijl te krijgen!

Natuurlijk zijn veel van de geregistreerde domeinen ooit bezocht, met een groot percentage dat niets meer dan een “geparkeerde pagina” heeft (gebruikers betalen domeinregistreerders om advertenties voor zichzelf te plaatsen op dit soort geparkeerde pagina’s). Er zijn zoveel combinaties en achterdeurtrucs voor het catalogiseren en classificeren van domeinnamen tot de mogelijkheden eindeloos zijn.

De regel is om een ​​domeinnaam te verkrijgen die sterk lijkt op wie je bent en die je identiteit en merk op het internet geeft.

 

Related Posts

Posted in domeinen

Prijslijst domeinen
 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Login

Have an account?

Log in of teken op! Het gaat vlug en is gratis!

Register for this site!

Sign up now for the good stuff.

Lose something?

Enter your username or email to reset your password.

Doorzoek website

Tab

Promo semi-dedicated star ...
  8        0 
Promo semi-dedicated host ...
  10        0 
Persoonlijke hosting ...
  7        0 
Bedrijfshosting met GRATI ...
Geldig van 1 september 2018 tot en met 31...
  41        0 
Prijslijst van GETPHPHOST ...
GETPHPHOST heeft 23 domeinen. De registratie ervan varieert van...
  55        0