Geclusterd hostingplatform

za, jul 6th, 2019 @ 6:16:15 PM

Server tour

Ons geclusterde webhostingplatform is door de jaren heen met veel inspanningen gebouwd en gebaseerd op de ervaring die we elk uur en elke dag hebben opgedaan terwijl we de hosting-engine ondersteunen en onderhouden. We zijn er trots op dat het webhostingplatform dat we runnen volledig is ontworpen, gebouwd en ontwikkeld door ons toegewijde team.

We vertrouwen op het scheiden van de belasting op afzonderlijke geclusterde machines om betere en ongeëvenaarde prestaties te bereiken. Al onze web-, applicatie-, database- en e-mailservers draaien op veilige volledig redundante hardware, gemengd in een Linux-platform met cloudomgeving dat wordt uitgevoerd op de XEN hypervisor-virtualisatietechnologie om een niet te stoppen werking, on-demand upgrade of provisioning en livemigratie van alle serverinstantie met maximale uptime-garantie.

Posted in 'Server tour'

Servers Hardware ...
 jul 6th, 2019      23      
24×7 Data Center Monitoring ...
 jul 6th, 2019      23      
State-of-the-art datacenter ...
 jul 6th, 2019      25      

Reacties zijn gesloten.

Server tour

State-of-the-art datacenter

Alle websites van klanten... [MORE]

Netwerk architectuur

Als onderdeel van de... [MORE]

24×7 Data Center Monitoring

Hoog opgeleide en ervaren... [MORE]

Servers Hardware

Elk stuk hardware is met zorg... [MORE]

Strategische locatie

Onderdeel van onze strategie... [MORE]

Geef feedback