Strategische locatie

Data center strategische locatie

Server tour

Onderdeel van onze strategie voor een goede kwaliteit van de dienstverlening is de strategische locatie van ons datacenter. Daarom hebben we het beste van de best mogelijke opties gekozen. Onze servers zijn gevestigd in het datacenter van Lambdanet in Kiel, Duitsland. Het heeft 14 internetpeering points en is verbonden met een redundante internetverbinding – pan-Europees Tier 1 glasvezelnetwerk dat met snelheden van 50 Gbits naar elk deel van de wereld dient. Dit maakt onze hosting-service preferred partner over de hele wereld op basis van onze strategische locatie en stabiele connectiviteit met elk deel van de wereld.

   

      

  • 14 Internet-peeringpunten
  • 50 GBits netwerkconnectiviteit

   

   

       

  • Uitstekende connectiviteit in de VS
  • Verbluffende connectiviteit in Europa

   

Back to front page